UZUN PİL ÖMRÜ İÇİN...MOTOROLA RAZR MAXX...



 Motorola, yeni akıllı telefonu Razr Maxx ile özellikle uzun süreli kullanım arayan tüketicileri hedefliyor.Razr Maxx modelinin tek şarjla 17.6 saatlik kullanım süresi sunması taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor.

 Uzun kullanım süresinin yanında dikkat çekici bir başka özelliği ise çok sağlam bir kasaya sahip olması.Cihazda özellikle zırh yapımında kullanılan ve çeliğe göre 5 kat daha sağlam olan kevlar malzemesi ile rakiplerine göre kıyaslanmayacak derecede sağlamlık elde edilmiş.

 Bunlara ek olarak akıllı telefon pazarının en büyük üreticileri Apple ve Samsung'un cihazlarında bulunan maksimum 10 saate kadar video izleme özelliğini, 16 saatlik video izleme süresiyle geride bırakıyor.Cihaz bu uzun kullanım sürelerini 3300 mAh'lik bataryasından alıyor.


 Android 2.3.5 işletim sistemiyle satışa çıkacak olan cihaz daha sonra Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine yükseltilebilecek.İşlemci tarafında ise 1.2 GHz hızında çalışabilen çift çekirdekli TI OMAP 4430 platformu ( ARM Cortex-A9 ) kullanılırken; 4.3 inç boyutunda 960x540 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 1 GB RAM, MicroSD kart desteğiyle 32 GB'a kadar arttırılabilen 16 GB kapasiteli hafıza, Full HD videolar çekmenize imkan sağlayacak 8 megapiksel çözünürlük sunan arka kamera ve 1.3 megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamera, 4G (LTE), Bluetooth 4.0, Wi-Fi, micro HDMI ve micro USB' de Motorola Razr Maxx' de bulunuyor.

 8.9 mm inceliğe ve 145 gram ağırlığa sahip olan Motorola Razr Maxx' ın mayıs ayı içerisinde Avrupa ve Orta Doğu pazarında tüketicilerin beğenisine sunulacağı açıklandı.

0 yorum:

Yorum Gönder